Dagkoor Rhenen

Dagkoor Rhenen

Wie van koor zingen houdt of eens kennis wil maken met zingen, kan elke donderdag terecht bij een nieuw koor: het ‘Dagkoor Rhenen’.

Donderdagochtend 10.00 uur tot 11.45 uur

Voor sopranen, alten, tenoren en bassen uit Rhenen en omstreken. Iedereen is welkom: mensen met veel koorervaring, die het fijn vinden om niet in de avond maar in de ochtend hun hobby uit te oefenen en mensen die het gewoon eens willen proberen. De eerste repetitie is niet gratis maar wel een vrijblijvende kennismaking.

Repertoire

De muziek die we zullen zingen, is zorgvuldig gekozen uit het brede repertoire voor ‘gelijke en gemengde stemmen’ afhankelijk van de koorbezetting. Het is altijd ‘goede muziek’, uit vroeger tijden of uit onze eigen tijd. Muziek van ‘oude’ en bekende componisten als Mendelssohn, Mozart, Fauré, Purcell, Brahms etc, maar ook muziek van John Rutter, Bob Chilcott en heel veel anderen die prachtige muziek hebben geschreven in deze en de vorige eeuw.

De overwegend christelijke muziek is soms a capella, soms begeleid door piano, twee-, drie- of vierstemmig. We genieten van de rijkdom die geboden wordt door het samen zingen van deze parels uit de koorliteratuur!

flyer dagkoor Rhenen

hiernaast de flyer die je kunt opslaan en verspreiden om meer zangers/zangeressen enthousiast te maken voor dit koor. 🙂

Plaats

Ontmoetingskerk, Anjerlaan 1, 3911 EA Rhenen

Klik op afbeelding om naar google maps te gaan